Foreta et nødanrop

I noen regioner kan du foreta nødanrop fra HTC One SV selv om du ikke har et micro SIM-kort installert eller micro SIM-kortet er blokkert.

Viktig: Hvis du ikke har et nettverkssignal, kan du ikke gjøre et nødanrop.
  1. Åpne Mobil-appen.
  2. Skriv inn nødnummeret til din plassering, og trykk på Ring.
Tips: Hvis du har aktivert, men glemt det låste passordet eller låsemønsteret, kan du fortsatt foreta nødanrop ved å trykke på Nødanrop på skjermen.