Sette opp en ansiktsopplåsing på telefonen

Sett opp ansiktsopplåsing hvis du vil låse opp HTC One SV ved hjelp av frontkameraet.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Sikkerhet.
  2. Klikk på Skjermlås > Ansiktsopplåsning.
  3. Klikk på Sett opp og følg anvisningene på skjermen.
  4. Velg en reserveopplåsingsmetode til bruk i tilfelle telefonen ikke gjenkjenner deg.
  5. Klikk på Lås telefon etter og angi perioden med inaktivitet før skjermen skal låses.
For å gjøre ansiktsopplåsing mer pålitelig og sikrere kan du:
  • Klikk på Forbedre ansiktssamsvar for å lære HTC One SV å gjenkjenne ansiktet ditt i ulike situasjoner, f.eks. når du har på deg briller eller har skjegg.
  • Velg Bevegelseskontroll, så blir du bedt om blunke for å låse opp skjermen.