KOMME I GANG
Gruppere apper i en mappe
KOMME I GANG

Gruppere apper i en mappe

Bruk mapper til å samle applikasjoner på startlinjen eller på startskjermen i grupper for å frigjøre plass som du kan bruke til flere applikasjoner.
  1. Trykk på og hold en app og dra den deretter over til en annen app for å opprette en mappe automatisk.
  2. Bank på mappen for å åpne den.
  3. Klikk på .
  4. Velg én eller flere applikasjoner som du vil legge til mappen.
  5. Trykk på Ferdig.
Tips:
  • Du kan også legge til snarveier til innstillinger eller informasjon. Først legger du en snarvei til startsiden, og deretter drar du den over i mappen.
  • Du kan også gruppere apper i en mappe i Alle apper-visningen. Klikk på > Egendefinert. Trykk og holde inne en app, og trekk den til en annen app. Gjør det samme med flere apper som du vil gruppere i mappen.

Endre navn på en mappe

1. Klikk på mappen for å åpne den.
  2. Klikk på tittellinjen i mappens vindu.
  3. Skriv inn et nytt mappenavn.
  4. Klikk utenfor mappen for å lukke den.

Fjerne elementer fra en mappe

1. Bank på mappen for å åpne den.
  2. Trykk på og hold en app, og dra den deretter ut til for å fjerne den.
    Merk: Hvis du vil fjerne en app i visningen Alle apper, trykker du på og holder appen og drar den ut av mappen.
Hvis det er bare ett element igjen i mappen, opphever mappen grupperingen av det siste elementet og fjerner seg selv automatisk.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv