Bruke HDR
APPER OG FUNKSJONER

Bruke HDR

Når du tar portretter mot en lys bakgrunn, kan du bruke HDR (Høy dynamisk rekkevidde) for å fange inn motivene dine tydelig. HDR bringer frem detaljene i både høylysområdene og skyggepartiene, selv i belysning med høy kontrast.
  1. I søkerskjermbildet trykker du på .
  2. Når du skal ta et HDR-bilde, klikker du i Opptaksmodus for bildeHDR, og deretter på .
    Merk:
    • HDR er også tilgjengelig når du bruker frontkameraet.
    • HDR fungerer best når motivet er stødig. Kameraet tar flere bilder ved ulike eksponeringsnivåer, og setter dem sammen til ett forbedret foto.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-hdr