Grunnleggende om kameraet

Ta flotte bilder og videoer med kameraet, og gjør dem mer minneverdige ved å bruke en rekke effekter og scener.

Åpne Kamera-appen for å fange det perfekte øyeblikket. Mens du venter på å ta neste bilde, setter du HTC One SV til dvalemodus. Når du er klar for å ta flere bilder og videoer, trykker du bare på AV/PÅ igjen for å bruke kameraet.

Bruk kontrollene på søkerskjermen for å legge til effekter, zoome inn eller ut, med mer.

Zooming

• Før du tar et foto eller en video, skyver du fingeren din på zoomelinjen for å zoome inn eller ut.
  • La to fingre gli fra hverandre for å zoome inn eller sammen for å zoome ut.
  • Når du spiller inn video, er zoomlinjen alltid på skjermen. Du kan fritt zoome inn eller ut under innspilling.

Bytte mellom front- og hovedkamera

På søkerskjermbildet, gjør du ett av følgende:

• Trekk fra toppen eller bunnen i liggende visning.
  • Trekk fra venstre eller høyre kant i stående visning.
  • Trykk på , og trykk deretter på Front/Hoved-bryteren.
Merk: Enkelte kamerainnstillinger er ikke tilgjengelige når du bruker frontkameraet, for eksempel zooming.

Velge en effekt

Bruk de tilgjengelige kameraeffektene for å få det til å se ut som om bildene dine er tatt gjennom spesialobjektiver eller -filtre. Du kan også bruke bestemte effekter i videoer.
  1. Klikk på .
  2. Rull gjennom de tilgjengelige effektene og klikk på én du liker.
    Tips: Effekter merket med kan bare brukes til bilder.

Stille inn oppløsningen

1. I søkerskjermbildet trykker du på .
  2. Under Innstillinger gjør du følgende:
    • Klikk på Oppløsning, og velg en fotooppløsning.
    • Trykk på Videokvalitet, og velg en videooppløsning.

Velge en blitsmodus

Klikk på blitsikonet for å velge en blitsmodus.

Når du bruker Blits på eller Automatisk blits-modus, stiller kameraet intelligent inn den beste blitslysstyrken for fotoet ditt.