KOMME I GANG
Oppdatere telefonens programvare
KOMME I GANG

Oppdatere telefonens programvare

HTC One SV kan sjekke og varsle deg om en ny programvareoppdatering. Du kan også sjekke manuelt om det finnes en tilgjengelig oppdatering.

Installere en programvareoppdatering

Når Internett-tilkoblingen er på og en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, vises oppdateringsvarselikonet i statuslinjen.
  1. Skyv Varslingerpanelet åpent og klikk på systemoppdateringsvarsling.
  2. Hvis du ikke ønsker å laste ned oppdateringen via datatilkoblingen, velger du Oppdater kun over Wi-Fi.
  3. Klikk på Last ned.
  4. Når nedlastningen er ferdig, velg Installer nå, og trykk deretter på OK.

Når oppdateringen er fullført, starter HTC One SV på nytt.

Installere en applikasjonsoppdatering

Når Internett-tilkoblingen er på og en ny oppdatering er tilgjengelig for appene fra HTC eller mobiloperatøren, vises oppdateringsvarselikonet i statuslinjen.
  1. Skyv Varslingerpanelet åpent og klikk på Oppdateringsvarsling.

Oppdateringer-skjermen åpnes med listen over applikasjonsoppdateringene som skal installeres.

2. Klikk på et element for å se detaljene om det, og klikk deretter på .
  3. Når du er ferdig med å se over oppdateringene, klikk på Installer. Du vil bli bedt om å starte HTC One SV på nytt hvis nødvendig.

Se etter oppdateringer manuelt

1. Gå til Innstillinger og klikk på Om.
  2. Klikk på Programvareoppdateringer. HTC One SV kontrollerer om oppdateringer er tilgjengelige.
Merk: Hvis du ikke har Internett-tilkobling, vil du bli bedt om å slå på mobildata eller koble til et Wi-Fi-nettverk. Når du er tilkoblet, trykker du på Sjekk nå for å se etter oppdateringer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv