KOMME I GANG
Bli kjent med innstillingene dine
KOMME I GANG

Bli kjent med innstillingene dine

Vil du endre ringetonen, sette opp en Wi-Fi tilkobling eller legge til kontoene dine? Gjør alt dette og mer i Innstillinger.
  1. Åpne Innstillinger enten fra Hurtiginnstillinger-panelet eller skjermbildet Alle apper.
    • Sveip med to fingre fra statuslinjen for å åpne Hurtiginnstillinger, og klikk på .
    • Fra startskjermbildet klikker du på for å bytte til skjermbildet Alle apper, og klikker på Innstillinger.
  2. Her er noen av de grunnleggende innstillingene som du kan endre:
    • Trykk på På/Av-bryteren ved siden av et element som Wi-Fi for å slå det på eller av. Trykk på selve elementet for å konfigurere innstillingene for det.
    • Trykk på Lyd for å stille inn en ringetone, velge en lydprofil og konfigurere lydinnstillinger for innkommende anrop.
    • Trykk på Personliggjør for å endre bakgrunn på startskjermbildet, stil for låst skjerm, og mer.
    • Klikk på Kontoer og synkronisering for å legge til og logge på forskjellige kontoer, for eksempel e-post, sosiale nettverk, og annet.
    • Klikk på Sikkerhet for å sikre HTC One SV, for eksempel med en skjermlås.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv