Få kontakter og annet innhold på HTC One SV

I tillegg til HTCs overføringsverktøy finnes det andre måter du kan legge til kontakter og annet innhold på i HTC One SV.
Synkronisere med datamaskinen

Bruk HTC Sync Manager til å synkronisere kontakter, dokumenter, spillelister og mer mellom HTC One SV og en datamaskin som kjører operativsystemet Windows eller Mac OS.

Du kan også bruke den til å overføre kontakter, meldinger og annet innhold fra en iPhone til datamaskinen, og deretter til HTC One SV.

Gmail Google-kontakter blir importert til HTC One SV etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra HTC One SV.
Sosiale nettverkskontoer Logg på sosiale nettverk du liker for å synkronisere kontaktinformasjon fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One SV synkroniserer dine jobbkontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbeidsplassen din.
Telefonkontakter Du kan opprette kontakter lokalt på HTC One SV hvis du foretrekker å ikke lagre dem på Internett-kontoer.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC One SV.