KOMME I GANG
Sette opp telefonen din for første gang
KOMME I GANG

Sette opp telefonen din for første gang

Når du slår på den nye telefonen for første gang, blir du bedt om å sette den opp. Gå gjennom oppsettet på enheten for å velge Internett-tilkobling, velg hvordan du ønsker å sette opp den nye telefonen, og mer.
  • Velg Sett opp fra grunnen av for å sette opp kontoene og tilpasse den nye telefonen fra datamaskinen ved hjelp av HTCs Kom i gang-tjeneste.

Telefonen viser URL-adressen til HTC Kom i gang-siden og en paringskode. I datamaskinens nettleser går du bare til URL-en og oppgir paringskoden for å starte weboppsett. Du trenger en HTC-konto for å lagre kontoer og innstillinger på nettet og laste dem ned til telefonen.

• Hvis du allerede er ferdig med HTC Kom i gang-oppsettet før du slår på den nye telefonen, laster du bare ned weboppsettet. Velg å importere innhold, og velg deretter Bruk HTC Kom i gang-oppsett.
  • Hvis du har innhold fra en gammel telefon, kan du velge å gjøre en direkte telefon-til-telefon-overføring.
  • For å gjøre det enklere for deg å sikkerhetskopiere og gjenopprette innhold fra HTC One SV til en annen HTC-telefon i fremtiden, velger du Sikkerhetskopier telefonen daglig.
Merk:
  • For å finne ut mer om HTC Kom i gang og HTC-kontoen, ser du Hjelp og vanlige spørsmål på nettstedet for HTC Kom i gang (www.htcsense.com/help/).
  • Hvis du overførte innhold som bakgrunnsbilde og ringetone fra en gammel telefon, kan du endre innstillingene på den nye telefonen ved å bruke HTC Kom i gang til å tilpasse og laste ned de samme innholdstypene fra Internett.
  • Noen funksjoner som krever en Internett-forbindelse, for eksempel plasseringsbaserte tjenester og automatisk synkronisering av dine online-kontoer, kan medføre ekstra datakostnader. For å unngå datagebyrer kan du deaktivere disse funksjonene under Innstillinger. Hvis du vil ha mer informasjon om plasseringstjenester, se Slå plasseringstjenester av eller på.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv