KOMME I GANG
mikro-SIM-kort
KOMME I GANG

mikro-SIM-kort

HTC One SV bruker et mikro-SIM-kort. Mikro-SIM-kortet inneholder telefonnummeret ditt, detaljer om tjenesten og minne for lagring av telefonbokkontakter og/eller tekstmeldinger.

Sette inn mikro-SIM-kortet

Viktig: Bruk bare et standard mikro-SIM-kort. Setter du inn et mindre SIM-kort (for eksempel nano-SIM med en adapter eller et modifisert SIM-kort), kan det føre til at kortet ikke passer ordentlig eller forårsaker skade på kortsporet.
  1. Ta av bakdekselet.
  2. Fjern batteriet før du setter inn mikro-SIM-kortet.
  3. Med mikro-SIM-kortets gullkontakter vendt nedover og det avskårne hjørnet vendt innover, setter du mikro-SIM-kortet helt inn i SIM-kortsporet.
  4. Skyv mikro-SIM-kortet inn til det klikker på plass.

Fjerne mikro-SIM-kortet

Viktig: Sørg for å slå av HTC One SV før du tar ut mikro-SIM-kortet.
  1. Ta av bakdekselet.
  2. Fjern batteriet.
  3. Skyv mikro-SIM-kortet innover for å støte det ut fra sporet og fjerne det.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-sv