HTC One SV

1. TILBAKE
  2. STARTSIDE
  3. USB-kontakt
  4. NYLIGE APPLIKASJONER (kan konfigureres i Innstillinger for å åpne Menyen)
  5. VOLUM
  6. Varsellampe
  7. Frontkamera
  8. Nærhetssensor
  9. AV/PÅ
  10. 3,5 mm headsetkontakt
Viktig:
  • Hvis du vil bruke en skjermbeskytter, må du ikke dekke til og blokkere nærhetssensoren. Kjøp en skjermbeskytter som er beregnet på HTC One SV.
  • HTC One SV gir deg innebygd telefonminne slik at du straks kan ta fotoer eller videoer eller kopiere filer. For å maksimere minnet for mer media og filer, må du kjøpe og sette inn et lagringskort.
  • HTC One SV er tilgjengelig i enten en 3G- eller LTE-versjon, avhengig av hva som støttes av telefonen du kjøpte, og av mobiloperatøren din. Du trenger LTE-abonnement for å bruke operatørens 4G/LTE-nettverk for tale og datatjenester. Hør med operatøren hvis du vil ha detaljer.