Styre dataforbruket ditt

Hvis du har begrenset dataforbruk, er det viktig at du holder rede på aktivitetene og appene som vanligvis sender og mottar data, som surfing på nettet, synkronisering av online kontoer og sending av e-post eller deling av statusoppdateringer.

Her er noen andre eksempler:

• Streaming av nettvideoer og musikk
  • Bruk av Internett-radio
  • Spilling av spill på nettet
  • Nedlastning av apper, kart og filer
  • Oppdatering av apper for å oppdatere informasjon og strømmer
  • Opplasting og sikkerhetskopiering av filer til din online lagringskonto
  • Bruke HTC One S som et Wi-Fi Hotspot
  • Dele den mobile datatilkoblingen med USB-tilknytning

For å hjelpe deg med å spare på dataforbruket, kobler du til et Wi-Fi-nettverk når enn det er mulig og setter opp dine online kontoer og e-poster til sjeldnere synkronisering.

Holde rede på dataforbruket ditt

Overvåk dataforbruket ditt så du ikke går over månedelig kvota.
Merk: Dataforbruk målt av HTC One S kan være forskjellig fra ditt faktiske dataforbruk.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Under Trådløst og nettverk, trykk på Mer.
  3. Trykk på Forbruk.
  4. Mobil-kategorien, velg Begrens forbruk av data på mobil for å automatisk deaktivere dataforbindelsen din når du når den innstilte grensen.

Dra deretter den røde linjemarkøren for å stille inn månedelig datagrense.

5. Velg Varsle meg om dataforbruk og dra deretter den grønne linjemarkøren for å stille inn et varsel før du når din månedlige datagrense.
  6. Trykk på Nullstill dataforbruk, og still deretter inn dagen i hånden når forbruket ditt nullstilles. Denne datoen er vanligvis begynnelsen på månedregningen din.
  7. Dra de vertikale linjemarkøren for å se hvor mye data du har brukt i et bestemt tidsintervall.
Tips: Hvis du kobler HTC One S til et annet bærbart Wi-Fi-hotspot, trykk på > Mobilt tilgangspunkter for å forhånde nedlastning av bakgrunnsdata som kan innebære ekstra datagebyrer.

Vise dataforbruket til apper

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Under Trådløst og nettverk, trykk på Mer.
  3. Trykk på Forbruk.
  4. Mobil-kategorien, dra de vertikale linjemarkøren for å se hvor mye data du har brukt i et bestemt tidsintervall.
  5. Rull ned skjermen for å se en liste over apper og informasjon om deres dataforbruk.
  6. Trykk på en app for å se flere detaljer.