Avinstallere en applikasjon

Hvis du ikke lenger trenger en app som du har lastet ned og installert, kan du enkelt avinstallere den.
Viktig: De fleste av de forhåndslastede appene kan ikke avinstalleres.
  1. På startskjermbildet klikker du på .
  2. Trykk på og hold appen du vil fjerne, og dra den deretter til .
Merk: Hvis du kjøpte en app i Play Butikk, kan du avinstallere den for en refusjon innen en begrenset periode. For å få vite mer om refusjonspolicyen for betalte apper, se hjelp for Google Play.