Lytte til Internett-radio med TuneIn
Innstillinger og tjenester

Lytte til Internett-radio med TuneIn

Lytt til Internett-radiostasjoner med TuneIn direkte fra HTC Bil.
  1. Fra hovedpanelet, skyv fingeren din til venstre til du ser Musikkapper-panelet.
  2. Klikk på Internett-radio. Du kan deretter:
    • Bla gjennom tilgjengelige stasjoner etter kategori.
    • Klikk på for å legge inn og søke etter innhold med nøkkelord som artistnavn eller emne.
  3. Klikk på en stasjon for å begynne å lytte til den.
Tips: TuneIn forhåndslaster (bufrer) lyddata på HTC One S for å gi jevnere avspilling, før den begynner å spille av den valgte stasjonen. Du kan stille inn hvor mye lyd som skal forhåndslastes ved å trykke på og velge en bufringstid.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s