Synkronisere nettbokmerkene dine med datamaskinen

Viktig:
  • Hvis du synkroniserer med bokmerker på Firefox versjon 3.0 eller senere, lukker du nettleseren før synkronisering.
  • Hvis det er konflikt mellom bokmerker på HTC One S og datamaskinen, beholder HTC Sync Manager informasjonen fra datamaskinen din.
  1. Koble HTC One S til datamaskinen.
  2. I HTC Sync Manager, klikk på Mer.
  3. Velg Bokmerker og klikk deretter på Innstillinger.
  4. Velg nettleseren som du vil synkronisere med HTC One S.
  5. Etter at du er ferdig med å sette opp de andre elementene som skal synkroniseres i HTC Sync Manager, klikk på for å synkronisere alle på samme tid.

Når du synkroniserer bokmerker for første gang, opprettes en favorittmappe kalt HTC-bokmerker i datamaskinens nettleser. Denne mappen inneholder bokmerkene fra HTC One S.

Hvis du har bokmerker på datamaskinen din som du vil synkronisere med HTC One S, må du lagre dem i HTC-bokmerker-mappen.