Synkronisere kalenderhendelser
Innstillinger og tjenester

Synkronisere kalenderhendelser

Sett opp HTC Sync Manager til å synkronisere HTC One S med Outlook Kalender eller Windows Kalender på datamaskinen din.

Du kan synkronisere HTC One S med følgende Outlook-versjoner: Outlook 2003, Outlook 2007 og Outlook 2010.

1. Koble HTC One S til datamaskinen.
  2. I HTC Sync Manager, klikk på Mer.
  3. Velg Kalender og klikk deretter på Innstillinger.
  4. Velg applikasjonen du vil synkronisere kalenderhendelser fra.
  5. Velg fra når du vil starte synkronisering av kalenderhendelser.
  6. Hvis det er motstridende avtaler på både HTC One S og datamaskinen, velger du hvilken data du vil beholde.
  7. Etter at du er ferdig med å sette opp de andre elementene som skal synkroniseres i HTC Sync Manager, klikk på for å synkronisere alle på samme tid.
Merk: Bare datafeltene som er i HTC One S Kalender synkroniseres.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s