Synkronisere kontaktene dine med datamaskinen

Sett opp HTC Sync Manager til å synkronisere HTC One S med Outlook, Outlook Express eller Windows Kontakter.

Du kan synkronisere HTC One S med følgende Outlook-versjoner: Outlook 2003, Outlook 2007 og Outlook 2010.

Viktig: For å synkroniere SIM-kortkontakter med datamaskinen, må du først importere dem til Kontakter-appen og lagre dem under Telefon-kontoen på HTC One S.
  1. Koble HTC One S til datamaskinen.
  2. I HTC Sync Manager, klikk på Mer.
  3. Velg Kontakter og klikk deretter på Innstillinger.
  4. Velg applikasjonen du vil synkronisere kontaktene fra.
  5. Hvis det er motstridende data på HTC One S og datamaskinen, velger du hvilken kontaktdata du vil beholde.
  6. Etter at du er ferdig med å sette opp de andre elementene som skal synkroniseres i HTC Sync Manager, klikk på for å synkronisere alle på samme tid.
Merk: Bare kontaktfeltene som er i Kontakter-applikasjonen til HTC One S blir synkronisert.