Synkronisere fotoer og videoer med datamaskinen
Innstillinger og tjenester

Synkronisere fotoer og videoer med datamaskinen

1. Koble HTC One S til datamaskinen.
  2. I HTC Sync Manager, klikk på Galleri > SYNKRONISERINGSINNSTILLINGER.
  3. Velg Synkroniser galleri.
  4. Du kan velge å:
    Importer nye fotografier og videoer fra enhet Importere nye fotografier og videoer fra HTC One S til HTC Sync Manager.
    Synkroniser album til enhet Synkronisere Galleri-album fra HTC Sync Manager til HTC One S. Velg å synkronisere Alle album eller bare Valgte album.
  5. Etter at du er ferdig med å sette opp de andre elementene som skal synkroniseres i HTC Sync Manager, klikk på for å synkronisere alle på samme tid.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s