Importere musikk, videoer og spillelister fra andre applikasjoner
Innstillinger og tjenester

Importere musikk, videoer og spillelister fra andre applikasjoner

Hvis du har Windows Media Spiller eller iTunes installert på datamaskinen, importeres sanger, spillelister og videoer fra disse applikasjonene automatisk til HTC Sync Manager. Du kan også importere dem manuelt.
Viktig: Du trenger Windows Media Player 11 eller senere eller iTunes 8.0 eller senere installert på datamaskinen.
  1. Klikk på > Innstillinger.
  2. I Musikkbibliotek-innstillingene:
    • Klikk på Importer for å velge medieapplikasjonene på datamaskinen som du vil importere musikk fra.
    • Klikk på Importer spillelister for å få spillelister fra andre medieapplikasjoner.
  3. Klikk på OK.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s