HTC Sync Manager-hovedskjermen

Fra hovedskjermen kan du se mediebibliotekene dine og spille av mediet ditt. Du kan også synkronisere med HTC One S når den er koblet til.
  • Klikk på Musikk eller Galleri for å bytte mellom disse bibliotekene eller sette opp synkroniseringsinnstillinger for HTC One S og datamaskin. Mens du er i ett av disse bibliotekene, klikk på for å gå tilbake til den forrige skjermen.
  • Spill av et musikkspor eller en video. Bruk kontrollene nederst i midten av skjermen til å kontrollere avspillingen med.
  • Klikk på Mer for å sette opp kontakter, kalender og andre synkroniseringsinnstillinger for HTC One S og datamaskinen din.
  • Klikk på for å endre innstillinger, sjekke for programvareoppdateringer, og mer.