Installere på en Windows-datamaskin

Viktig:
  • For feilfri installering må du først avslutte alle kjørende programmer og gå midlertidig ut av antivirusprogrammet før du begynner å installere HTC Sync Manager.
  • Du må ha administratorrettigheter dersom du installerer HTC Sync Manager på Windows Vista eller nyere versjoner.
  1. Last ned HTC Sync Manager-installasjonsprogrammet fra www.htc.com/help.
  2. Start installasjonsprogrammet og følg anvisningene på skjermen.
  3. Koble HTC One S til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. HTC Sync Manager åpnes.