Frigjøre mer lagringsplass

Mens du bruker HTC One S, vil du samle opp data og fylle opp lagringskapasiteten over tid. Her er noen tips om hvordan du øker lagringsplassen.

Lagre filer i Dropbox

Bilder, e-postvedlegg og andre dokumenter kan lagres i Dropbox og få tilgang til uansett hvor du er. Du kan sette opp Kamera-appen til å automatisk laste opp bilder til Dropbox.

Behandle fotoer og videoer

• Sett Kamera-appen til å automatisk laste opp til en fotodelingsside eller online lagringsplass. Når du når lagringsgrensen, sletter du bare alle fotoene dine. Du kan hente dem ut fra fotodelingssien eller online lagringsplass når det er nødvendig.
  • Etter at du har tatt kontinuerlige kameraopptak, beholder du bare det beste opptaket og kaster resten.
  • Etter redigering av et foto eller beskjæring av en video, beholdes den originale filen. Du kan slette originale filer eller flytte dem til en online lagringsplass eller til datamaskinen din.
  • Hvis du ikke skriver ut store fotoer eller bare sender videoer gjennom MMS, bruker du en lavere oppløsning. Media i høy oppløsning bruker mer plass. I Kamera-innstillinger, trykk på Sideforhold og oppløsning for fotoer eller trykk på Videokvalitet for videoer.

Sikkerhetskopiere appdata

Behold bare de aller siste dataene fra apper på HTC One S. Du kan sikkerhetskopiere kalendre, kontakter og bokmerker eller eksportere tekstmeldinger og personlige ordlister. For detaljer, se Sikkerhetskopiere filer, data og innstillinger.

Kjør lagringsveiviseren

For generell oppryddingsformål, bruk lagringsveiviseren til å avinstallere apper, endre nedlastningsinnstillinger for e-post og tekstmeldinger, og slette appdata og andre filer.

Deaktiver noen apper

Apper, selv om de ikke brukes ofte, kan kjøre i bakgrunnen og laste ned data til telefonlagringsplassen. Hvis appen ikke kan fjernes, kan du deaktivere den. I Innstillinger, trykk på Apper > Alle, og velg appen som du vil deaktivere. Klikk på Deaktiver.

Frigjøre plass med lagringsveiviseren

Du kan enkelt frigjøre plass i telefonlagringsplassen ved å rydde i applikasjonshurtigbufferet, flytte eller avinstallere apper og endre E-post- og Meldinger-innstillinger slik at bare den aller nyeste dataen beholdes.
Viktig: Du kan ikke avinstallere noen forhåndsinstallerte apper.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Klikk på Lagringsområde, og under Telefonminne klikker du på Frigjør mer plass.
  3. Følg anvisningene på skjermen.