Typer lagringsplass

Vil du vite hvilke lagringstyper du kan bruke til appene, dataene og filene dine?

HTC One S bruker disse lagringstypene:

Applikasjoner og datalagring

Apper installeres på dette lagringsområdet, som er merket App-lagring i telefoninnstillingene. Det lagrer også data som for eksempel kontaktene du har opprettet eller synkronisert med telefonen, kontoinnstillinger og annet.

Dette lagringsområdet blir administrert og nøye voktet av telefonen fordi det inneholder din private informasjon. Når du kobler telefonen til datamaskinen, er ikke dette lagringsområdet tilgjengelig fra datamaskinen.

Lagringsinnholdet vil slettes når du foretar en fabrikktilbakestilling. Sørg for å sikkerhetskopiere dataene før du foretar en fabrikktilbakestilling.

Fillagring

Det finnes et annet innebygd lagringsområde, merket som Telefonens lagringsområde i telefoninnstillingene. Det er her du kan lagre filene.

Når du kobler telefonen til datamaskinen, er dette lagringsområdet utilgjengelig, og du kan kopiere filer mellom dem.

Når du foretar en fabrikktilbakestilling, kan du velge om du vil beholde eller slette lagringsinnholdet.

USB-lagring

Når du setter inn en ekstern USB-lagringsenhet (f.eks. en USB flashstasjon eller en SD-kortleser), kan du se på bilder og videoer som er lagret på enheten rett fra Galleri, og du kan lytte til sanger som er lagret på enheten i Musikk. Du kan også åpne PDF-filer og redigere Office-dokumenter.

Du trenger en USB On-The-Go-kabel med mikro-USB-adapter for å koble sammen HTC One S og en USB-lagringsenhet. HTC One S støtter USB-lagringsenheter (unntatt bærbare harddiskstasjoner) opptil 64 GB.

Online lagringsplass

Hvis du bruker en online-konto med lagringsplass og har tilgang til denne fra HTC One S, kan du lagre filene dine på online-lageret.

Standard lagringsplass for filene kan variere fra app til app. Noen applikasjoner lar deg angi standard lagringsområde.