Om HTC Media Link HD

Du kan koble HTC Media Link HD til enhver TV med HDMI-port, og bruke den til å vise innhold trådløst på TV-en.
Merk: HTC Media Link HD selges separat.

Enkelt å sette opp og bruke

Med bare en tre finger-bevegelse, koble HTC One S til HTC Media Link HD og del på storskjermen.

Utføre flere oppgaver med dobbel skjermvisning

HTC Media Link HD gir deg dobbel skjermvisning når du:
  • Viser et foto eller en video i Galleri
  • Spille musikk i HTC-Musikk-appen
  • Se på en trailer, kjøpt film eller leid program i HTC Watch
Mens du spiller media på storskjermen, kan du utføre flere oppgaver samtidig og gjøre andre ting som ta imot anrop, surfe nettet eller sende e-post på HTC One S.

Forvandler TV-en din til en digital fotoramme

Bruk TV-skjermsparerfunksjonen til å lagre opptil 30 fotoer fra HTC One S på HTC Media Link HD, og vis dem som en lysbildevisning på TV-en.

For å finne ut mer om å sette opp HTC Media Link HD og bruke den med HTC One S, henviser du til brukerhåndboken for HTC Media Link HD.