Få øyeblikkelig informasjon med Google Now

Trenger du informasjon om været eller morgenrushet før du starter dagen din? Google Now leverer rask og oppdatert informasjon som er viktig for deg, helt uten søket.
Avhengig av plasseringen din, tiden om dagen og tidligere Google-søk, viser Google Now informasjonskort som inkluderer:
  • Dagens vær og værvarslet for kommende dager.
  • Trafikkforholdene for reisen til jobb eller hjem igjen.
  • Veibeskrivelsene og reisetiden til neste avtale.
  • Neste tog eller buss til plattformen eller busstoppen din.
  • Favorittlagets skåring og stilling mens du ser på spillet.

Sette opp Google Now

Viktig: Før du setter opp Google Now:
  • Sørg for at du er logget på Google-kontoen din.
  • Slå på plasseringstjenster og sørg for at du har en Internett-tilkobling.
  1. På startskjermbildet klikker du på .
    Tips: Hvis du ikke kan finne Google-søkelinjen på startsiden, trykk på > Google.
  2. De etterfølgende skjermene viser eksempler på Google Now-informasjonskort. Trykk på Neste til du kommer til Få Google nå!-skjermen.
  3. Trykk på Ja, jeg er med. Google Now-informasjonskort begynner å vises på Google-søkeskjermen.
Flere informasjonskort vises på Google-søkeskjermen etter hvert som du bruker HTC One S til å søke på weben, lage avtaler og mer.

Endre kortinnstillinger

Du kan enkelt tilpasse innstillingene til Google Now-kort for å passe informasjonsbehovene dine. For eksempel, du kan endre hjem- og kontoradressene i Trafikk-kortet eller velge når om dagen Vær-kortet vises. Du kan også forhindre at et kort vises på Google-søkeskjermen.
  1. På startskjermbildet klikker du på .
    Tips: Hvis du ikke kan finne Google-søkelinjen på startsiden, trykk på > Google.
  2. Bla til bunnen på skjermen, og trykk deretter på > Innstillinger > Google Now.
  3. Trykk på informasjonskortet du vil tilpasse.
  4. Trykk på en kortinnstilling, og endre deretter etter din preferanse.
    Tips: For å skjule kortet, trykk på På/Av-bryteren ved siden av kortnavnet.
  5. Trykk på for å lagre endringene dine og gå tilbake til den forrige skjermen.

Oppdatere Google Now

Oppdater Google Now nå for å vise relevante informasjonskort som du nettopp har lagt til på HTC One S, på samme måte som kommende avtaler i Kalender.
  1. På startskjermbildet klikker du på .
    Tips: Hvis du ikke kan finne Google-søkelinjen på startsiden, trykk på > Google.
  2. Bla til bunnen av skjermen, og trykk deretter på > Oppdater.

Slå av Google Now

1. På startskjermbildet klikker du på .
    Tips: Hvis du ikke kan finne Google-søkelinjen på startsiden, trykk på > Google.
  2. Bla til bunnen på skjermen, og trykk deretter på > Innstillinger > Google Now.
  3. Trykk på På/Av-bryteren ved siden av Google Now.