Kontrollere batteriforbruk

Se en rangeringsliste med apper som bruker batteriet. Du kan også se hvor mye og hvor lenge batteriet har vært i bruk for hver app.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Trykk på Strøm > Forbruk.
  3. Du kan:
    • Trykk på en app for å sjekke hvordan den bruker batteriet. Du vil se hvor mye batteristrøm som brukes av ressurser som skjermen og CPU for appen og andre bruksdetaljer.
    • Trykk på for å lukke en app.
Tips: hvis du ser knapper mens du ser på batteriforbruksdetaljene til en app, kan du trykke på dem for å justere innstillinger som påvirker batteriforbruket, stoppe appen, med mer.

Kontrollere batterihistorikk

Kontroller hvor lenge du har brukt HTC One S siden siste lading. Du kan også se et diagram som viser hvor lenge skjermen har vært på, og hvor lenge du har brukt tilkoblinger som det mobile nettverket eller Wi-Fi.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Trykk på Strøm > Historikk.
  3. Hvis du har brukt HTC One S over lengre tid siden forrige lading, sveiper du til venstre eller høyre for å skalere grafen som viser batteriforbruket over tid.

Du kan også spre fingrene dine eller knipe for å skalere grafen.