Overføre kontakter fra den gamle telefonen gjennom Bluetooth

Overføre kontakter fra den gamle telefonen gjennom Bluetooth

Avhengig av mulighetene til den gamle telefonen din, kan det hende at Overfør-appen ikke bare kan overføre kontakter, men også annen data som kalenderhendelser og tekstmeldinger til HTC One S.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Overfør.
  2. Klikk på Neste for å begynne.
  3. Velg navn og modell for din gamle telefon.
  4. Slå på Bluetooth på den gamle telefonen, og sett den i synlig modus.
  5. Følg anvisningene på skjermen på den gamle telefonen og HTC One S for å pare dem.
  6. Velg type data som skal overføres:
    • Hvis du valgte Kontakter og Kalender, kan du velge om du vil overføre dem til telefonen eller til en konto du er logget på (som Exchange ActiveSync).
    • Hvis du overfører data fra HTC One-serien (eller nyere telefoner), kan du også velge SMS, Bokmerker og Oppgave. Disse datatypene kan bare overføres lokalt til HTC One S.
  7. Vent på at dataoverføringen fullføres.