Ønsker du en rask innføring av telefonen?

Lære det grunnleggende med hurtigtips

Etter at telefonen starter, vil du se et gjennomsiktig overlegg av hurtigtips på noen skjermer (som startskjermbildet) som vil guide deg gjennom bruk av HTC One S. Tipsene for en skjerm vises ikke på nytt etter at du har lukket dem.
For å se hurtigtipsene igjen, skyver du Varslingerpanelet åpent, og klikker på > Om > Hjelp > Vis alle hurtigtips.

Utforske HTC One S

Tips og hjelp hjelper deg å utnytte HTC One S optimalt i løpet av sekunder.
  • Må du vite hvordan du gjør noe med det samme? Bare skriv inn noen nøkkelord og få klare, oppdaterte svar direkte på HTC One S.
  • Har du noen gang hatt følelsen at du ikke utnytter telefonen optimalt? Bla gjennom de brukervennlige presentasjonene på Tips og hjelp for å lære hvordan. Emnene spenner fra intro til avansert og Tips og hjelp-widgeten anbefaler til og med emner du kanskje liker.
For å åpne Tips og hjelp fra startskjermbildet, trykk på > Tips og hjelp.
Hvis du ikke har lastet ned Tips og hjelp-innholdet ennå, eller hvis det finnes oppdatert innhold, klikker du på nedlastingskoblingen for å hente det.
Tips: For å endre synkroniseringsinnstillingene for Tips og hjelp, trykkpå > Oppdater innstillinger.

Søke i Tips og hjelp

1. I Tips og hjelp klikker du på og skriver inn ordene du vil søke etter.
  2. Klikk på et søkeresultat for å hoppe rett til det elementet.