Tilbakestille HTC One S (Hard tilbakestilling)

Hvis du gir HTC One S videre til noen andre, eller hvis HTC One S har et vedvarende problem som ikke kan løses, kan du foreta en tilbakestilling til fabrikkdata (også kalt en hard eller mastertilbakestilling).

Advarsel: Tilbakestilling vil slette alle dine data og tilpassede innstillinger permanent og vil også fjerne eventuelle programmer du har lastet ned og installert. Før en fabrikktilbakestilling må du sørge for å sikkerhetskopiere alle data og filer du vil beholde.

Utføre en fabrikktilbakestilling

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Trykk på Sikkerhetskopier/tilbakestilling.
  3. Trykk på Tilbakestill telefonen.
  4. Hvis du vil slette media og andre data på HTC One S permanent, trykk på Slett alle data.
  5. Trykk på Tilbakestill telefonen, og trykk deretter på OK.

Utføre en fabrikktilbakestilling ved hjelp av maskinvareknappene

Hvis du ikke kan slå på HTC One S eller få tilgang til innstillinger, kan du likevel utføre en fabrikktilbakestilling ved å bruke maskinevareknappene på HTC One S.

1. Trykk på og hold VOLUM NED-knappen og trykk deretter og hold Strøm-knappen.
  2. Vent på at skjermbildet med de tre Android-bildene vises, og slipp deretter Strøm-knappen og VOLUM NED-knappen.
  3. Trykk på VOLUM NED for å velge FABRIKKTILBAKESTILLING, og trykk deretter på Strøm-knappen.