Endre visningsinnstillinger

Juster skjermens lysstyrke manuelt

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Klikk på Skjerm, bevegelser og knapper (eller Skjerm og knapper) og klikk deretter på Lysstyrke.
  3. Tøm alternativet Automatisk lysstyrke.
  4. Dra lysstyrkeglidebryteren til venstre for å redusere eller til høyre for å øke skjermens lysstyrke.

Justere tiden det tar før skjermen slås av

Etter en periode med inaktivitet slås skjermen av for å bevare batteristrøm. Du kan angi den inaktive tiden før skjermen slås av.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Klikk på Skjerm, bevegelser og knapper (eller Skjerm og knapper) og klikk deretter på Hvilemodus.
  3. Klikk på tiden det tar før skjermen slås av.

Slå av automatisk skjermrotering

Merk: Automatisk rotering støttes ikke av alle applikasjoner.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Klikk på Skjerm, bevegelser og knapper (eller Skjerm og knapper).
  3. Opphev Roter skjerm automatisk-alternativet.

Kalibrere G-sensoren på nytt

Kalibrer skjermen på nytt hvis du føler at skjermretningen ikke reagerer skikkelig på måten du holder HTC One S på.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Klikk på Skjerm, bevegelser og knapper (eller Skjerm og knapper) og klikk deretter på G-sensorkalibrering.
  3. Plasser HTC One S på en flat og jevn overflate, og klikk på Kalibrer.
  4. Etter gjenkalibreringsprosessen klikker du på OK.

Beholde skjermen på mens du lader

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Klikk på Skjerm, bevegelser og knapper (eller Skjerm og knapper).
  3. Velg Forbli våken-alternativet.