Koble til Internett via en datamaskin

Hvis du midlertidig ikke har Internett-tilgang, kan du likevel gå online ved hjelp av datamaskinens Internett-tilkobling.

Viktig:
  • For å sørge for at USB-driverne for HTC One S er oppdaterte, installerer du siste versjon av HTC Sync Manager på datamaskinen din.
  • Det kan hende at du må slå av det lokale nettverkets brannmur. Hvis datamaskinen er koblet til Internett via PPP (f.eks, oppringt forbindelse, xDSL eller VPN), vil også Internett-gjennomgang bare støtte TCP-protokoll.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Under Trådløst og nettverk, trykk på Mer.
  3. Trykk på Mobil nettverksdeling.
  4. Trykk på USB-nettverksinnstilling, og velg deretter Internett-gjennomgang.
  5. Koble HTC One S til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Neste gang HTC One S kobler til en datamaskin, vil den huske innstillingene dine.
Tips: Hvis du ofte bytter mellom USB-tilknytning og Internett-gjennomgang, velg Smart nettverksdeling for å automatisk slå på tilkoblingstypen du trenger når du kobler HTC One S til datamaskinen.