Dele den mobile datatilkoblingen med USB-tilknytning

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk datatilkoblingen til HTC One S for å koble til Internett.
Viktig:
  • For å sørge for at USB-driverne for HTC One S er oppdaterte, installerer du siste versjon av HTC Sync Manager på datamaskinen din.
  • Sørg for at SIM-kortet ditt er satt inn i HTC One S.
  • Du må ha USB-tilknytning lagt til dataplanen din, og ekstrakostnader kan gjelde. Kontakt mobiltjenesteleverandøren hvis du vil ha detaljer.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Sørg for at mobil data er slått på.
  3. Under Trådløst og nettverk, trykk på Mer.
  4. Trykk på Mobil nettverksdeling.
  5. Trykk på USB-nettverksinnstilling, og velg deretter USB-tilknytning.
  6. Koble HTC One S til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Neste gang HTC One S kobler til en datamaskin, vil den huske innstillingene dine.
Tips: Hvis du ofte bytter mellom USB-tilknytning og Internett-gjennomgang, velg Smart nettverksdeling for å automatisk slå på tilkoblingstypen du trenger når du kobler HTC One S til datamaskinen.