Kopiere filer til eller fra telefonlagring

Du kan kopiere musikk, fotografier og andre filer til HTC One S.
  1. Koble HTC One S til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Du vil se alternativer for visning eller importering av filer på dataskjermen.
  2. Velg å vise filer.
  3. Kopier filene fra datamaskinen til HTC One S, eller omvendt.
  4. Etter kopiering av filene, koble HTC One S fra datamaskinen.

Du kan bruke apper som bruker telefonlagringsplassen (som Kamera eller Galleri) selv om den er koblet til en datamaskin.