Se på videoer på YouTube
APPER OG FUNKSJONER

Se på videoer på YouTube

Bruk YouTube-applikasjonen til å finne ut hva som er populært på dette webområdet for videodeling.
  1. På startskjermbildet klikker du på > YouTube.
  2. Dra til venstre for å se meldingspanelet.
  3. Velg en kategori og bla gjennom listen over videoer, og trykk deretter på den som du vil se på.
  4. Mens du ser på en video, kan du:
    • Snu HTC One S på siden for å se videoen i fullskjerm.
    • Klikk på videoskjermen for å pause, fortsette avspilling eller dra glidebryteren for å hoppe til en annen del av videoen.
    • Klikk på en kategori hvis du vil lære om videoen, se beslektede videoer eller finne ut hva andre seere mener. Du kan også skyve fingeren over kategoriene for å se om det finnes flere tilgjengelige elementer.
Trykk på YouTube for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

Søke etter videoer

1. I YouTube-applikasjonen klikker du på .
  2. I søkeboksen angir du ordene du vil søke etter. Etter hvert som du skriver, vises matchende elementer som en liste.
  3. Hvis det du søker etter, finnes på listen over forslag, klikker du på elementet.
    Tips: Klikk på for å angi det i søkeboksen. Nye forslag vises og du kan skrive inn mer tekst eller klikke på ved siden av et påfølgende forslag for å presisere søket.
  4. Bla gjennom resultatene og bank på en video for å vise den.
    Tips: Du har også mulighet til å vise resultatene som akkurat ble postet. Klikk på Hele tiden og velg ønsket tidsperiode.

Lagre en video for senere

Lagre en video til Se senere-listen din slik at den fremdeles er tilgjengelig i YouTube selv om du har lukket appen.
  1. Søk videoen som du vil lagre, og trykk på den.
  2. Trykk på > Legg til > Se senere.

For å se lagrede videoer, i YouTube-meldingspanelet, trykk på kontonavnet ditt og trykk deretter på Se senere. Velg en video fra listen.

Forhåndslaste videoer

Still inn YouTube-appen til å forhåndslaste videoer slik at du kan se dem uten avbrudd. Videoer forhåndslastes når HTC One S lades og er koblet til et Wi-Fi-nettverk.

For mer informasjon om forhåndslasting av videoer, se hjelp for YouTube.

1. I YouTube-applikasjonen klikker du på > Innstillinger > Forhåndslasting.
  2. Velg hvilken type videoer som skal forhåndslastes.

Videoene forhåndslastes når vises i Videoliste-skjermen eller på kanalen som du abonnerer på. Ikonet endres til når videoene er klare.

Tømme søkeloggen

1. I YouTube-applikasjonen klikker du på > Innstillinger.
  2. Klikk på Søk > Tøm søkelogg.

Dele en videokobling

1. På videoens visningsside klikker du på .
  2. Velg hvordan du vil dele denne videokoblingen fra de tilgjengelige alternativene.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s