Få applikasjoner fra Google Play

Google Play er stedet der du finner nye applikasjoner for HTC One S. Velg fra et bredt utvalg av gratis- og betalingsapplikasjoner, for eksempel produktivitets- eller underholdningsprogrammer og spill.
Merk:
  • En Google Wallet-betalingstjeneste er påkrevd for å kjøpe en betalt applikasjon. Du blir bedt om å bekrefte en betalingsmetode når du kjøper en applikasjon.
  • Navnet på Play Butikk-appen kan variere avhengig av din region.
  • Muligheten til å kjøpe apper varierer fra region til region.

Finne og installere en applikasjon

Når du installerer applikasjoner og bruker dem i HTC One S, kan de trenge tilgang til din personlige informasjon eller visse funksjoner eller innstillinger. Last ned og installer bare applikasjoner du stoler på.
Viktig: Vær forsiktig når du laster ned applikasjoner som har tilgang til funksjoner eller en vesentlig mengde data på HTC One S. Du er ansvarlig for resultatene av å bruke nedlastede applikasjoner.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Play Butikk.
  2. Bla gjennom eller søke etter en app.
  3. Når du finner applikasjonen du liker, klikker du på den og leser beskrivelsen av den og brukeranmeldelsene.
  4. Hvis du vil laste ned eller kjøpe applikasjonen, klikker du på Installer (for gratisapplikasjoner) eller prisknappen (for betalte applikasjoner).
  5. Klikk på Godta og last ned eller Godta og kjøp.
På startsiden klikker du på for å åpne appen. På skjermbildet Alle applikasjoner klikker du på appen.

Gjenopprette applikasjoner fra Google Play

Har du oppgradert til en ny telefon, erstattet en tapt telefon eller gjort en fabrikknullstilling? Gjenopprett apper som ble lastet ned tidligere.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Play Butikk.
  2. Klikk på > Mine applikasjoner.
  3. Skyv til Alle-kategorien, og trykk på appen som du vil gjenopprette.
  4. Installer appen.

For flere detaljer, se hjelp for Google Play.

Få hjelp

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om Google Play, klikker du på > Hjelp.