Vise en PDF

Bruk PDF-visningsprogram til å lese PDF-filer du har lastet ned eller kopiert til HTC One S.
  1. På startskjermbildet klikker du på > PDF-visningsprogram.
  2. Bla frem til PDF-filen som du vil åpne, og trykk deretter på den.
  3. Mens du viser en PDF-fil, kan du:
    • Sveip opp og ned på skjermen for å panorere eller gå gjennom sidene.
    • Spre eller klyp fingrene på siden for å zoome inn eller ut.
    • Trykk på skjermen og trykk deretter på for å skrive ut filen, dele den, med mer.