Søke etter et interessepunkt nær deg

Bruk Google+ Lokal til å finne interessepunkter nær din gjeldende plassering. Google+ Lokal bruker Google Maps til å søke etter vanlige plasser som du ønsker å finne, for eksempel nærmeste bensinstasjon eller Bankautomat-kiosk.
Viktig:
  • Før du bruker Google+ Lokal, må du aktivere plasseringskilder.
  • Navnet på Google+ Lokal-applikasjonen kan variere avhengig av Google Maps-versjonen som er installert.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Lokal.
  2. Klikk på typen plass du vil søke etter, eller klikk for å skrive inn hva du leter etter. Hvis flere plasser blir funnet, vises søkeresultatene i en liste.
  3. Du kan:
    • Klikk på Kartvisning for å se hvor disse stedene er på kartet.
    • Fra søkeresultatene klikker du på en plass for å vise mer informasjon.