Holde kontakten med kontaktene dine

Bare fordi du kjører betyr det ikke at du må være isolert fra resten av verden. Med HTC Bil kan du ta imot anrop, gjøre anrop og få varslinger.

Håndtere innkommende telefonanrop i HTC Bil

Med en enkel bevegelse kan du velge hvordan du vil håndtere et innkommende telefonanrop.
  • Sveip til høyre for å svare.
  • Sveip til venstre for å avvise.

Gjøre telefonanrop i HTC Bil

• På hovedpanelet klikker du på snarveien Telefon for å åpne talltastaturet.
  • Sveip på skjermen til du ser Kontakter-panelet for å ringe fra din telefonbok. Skyv deretter fingeren opp fra bunnen for å gå til telefonboken din.