Spille musikk i HTC Bil
Innstillinger og tjenester

Spille musikk i HTC Bil

1. Fra hovedpanelet, skyv fingeren din til venstre til du ser Musikk-panelet.
  2. Skyv opp fra nederst på skjermen og klikk deretter på for å utforske musikk etter kategori eller søke i samlingen din.
  3. Klikk et album, en sang eller en spilleliste for å lytte til den/det.
  4. Neste gang du vil spille av samme musikken, kan du:
    • Klikke på snarveien Musikk på hovedpanelet for å spille av den siste sangen du lyttet til.
    • Sveip tilbake til Musikk-panelet og klikk deretter på ett av de siste albumene.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s