Kontrollere hva som er koblet til HTC Watch-kontoen

Når du laster ned filmer eller TV-show fra videobutikken, vil HTC-enheten legges til automatisk på HTC Watch-kontoen. Hvis du eier mer enn én HTC-enhet som har tilgang til HTC Watch, kan du laste ned og se på videoer på opptil fem enheter. Du kan kontrollere hvilke HTC-enheter som er koblet til HTC Watch-kontoen.
  1. I HTC Watch-applikasjonen klikker du på > Innstillinger.
  2. Klikk på Enhetsbehandling.
Tips: Du kan fjerne kobling av og fjerne en HTC-enhet fra kontoen din.