Administrere nedlastinger
Innstillinger og tjenester

Administrere nedlastinger

Administrer nedlastningene dine og se alle kjøpene dine. Du kan også begynne å se på en video mens den lastes ned.
Under Mitt bibliotek-delen på HTC Watch-hovedskjermen kan du:
  • Trykk på Laster ned for å sjekk nedlastningen av kjøpte eller leide videoer.
  • Klikk på Mine filmer eller Mine TV-show for å se en komplett liste over videoer du har kjøpt eller leid.
Når en video lastes ned, kan du klikke på videoen for å begynne å se på den. Du kan også ta pause i en nedlasting, fortsette den eller laste ned en video på nytt.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s