Leie eller kjøpe en video

Viktig: Sørg for å bruke et kredittkort som er registrert i samme region som HTC Watch-kontoen din er knyttet til.
  1. I HTC Watch-applikasjonen, utforsk videobutikken vår, eller klikk på for å søke etter en tittel.
  2. Klikk på en video for å se detaljer som skuespiller og sammendrag.
  3. Under visning kan du:
    • Se på traileren, hvis den er tilgjengelig. Klikk på for å spille av.
    • Anbefale videoen ved å dele linken. Klikk på > Del og deretter velg hvordan du vil dele.
  4. Klikk på prisknappen for å leie eller kjøpe videoen.
  5. Hvis dette er første gang du leier eller kjøper, må du angi kredittkortdetaljer og fakturaopplysninger.
  6. Bekreft at du vil leie eller kjøpe.
Du kan gå til biblioteket for å sjekke nedlastingene dine.