Sette opp Dropbox-kontoen din
Innstillinger og tjenester

Sette opp Dropbox-kontoen din

For å få ekstra 23 GB gratis Dropbox-lagringsplass for to år, sett opp Dropbox-kontoen din fra HTC One S, og fullfør oppstartsveiledningen på Dropbox-websiden.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på > Dropbox.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette eller logge på kontoen.
  4. Med datamaskinens nettleser, gå til Dropbox-websiden (www.dropbox.com), logg på kontoen din, og fullfør oppstartsveiledningen.
Tips: Fra startskjermbildet, kan du også klikke på > Dropbox for å bruke Dropbox-applikasjonen til å sette opp kontoen din.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s