KOMMUNIKASJON
Sjekke E-post-innboksen
KOMMUNIKASJON

Sjekke E-post-innboksen

Når du åpner applikasjonen E-post, vises innboksen for en av e-postkontoene du har satt opp på HTC One S.

Hvis du vil bytte mellom e-postkontoer, klikker du på linjen som viser gjeldende e-postkonto og klikker på en annen konto.

Vise den forente innboksen for alle dine e-postkontoer

Du kan vise e-postmeldinger fra alle dine kontoer på bare ett sted uten at du må bytte mellom forskjellige kontoer.

Klikk ganske enkelt på linjen som viser gjeldende e-postkonto, og klikk på Alle kontoer. E-postmeldinger er fargekodet slik at du enkelt kan se hvilke e-postkontoer de tilhører.
Merk: Opptil 15 e-postkontoer kan vises i den forente innboksen.

Organisere e-postmeldinger

Har du store mengder e-postmeldinger i innboksen din? Organiser e-postmeldingene dine i kategorier og finn raskt igjen meldinger du ønsker.
  1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. I innboksen trykker du på > Filtre.
  3. Trykk og hold en kategori, og dra den deretter til nedre rad for å legge til.
  4. Trykk på og skyv deretter til den tillagte kategorien.

Oppdatere en e-postkonto manuelt

Uansett hva de automatiske synk-innstillingene er, kan du når som helst synkronisere dine sendte og mottatte e-postmeldinger manuelt.

• Mens du viser en e-postkonto, klikk på > Oppdater.
  • Hvis du har flere e-postkontoer, kan du oppdatere alle sammen samtidig. Gå til innboksen Alle kontoer først. Klikk deretter på > Oppdater.

Sortere e-postmeldinger

Tilpass hvordan du sorterer e-postmeldingene dine.

I en e-postkontos innboks, klikk på > Sorter og velg fra sorteringsalternativene.
Tips: Du kan raskt rulle gjennom listen med meldinger basert på sorteringsalternativet du har valgt, trykk på og hold to fingre på en e-postmelding og deretter dra oppover eller nedover.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-mail-inbox