Bruke Twitter i Friend Stream

1. I Friend Stream klikker du på > Twitter.
  2. Klikk på .
  3. Skriv inn tweeten.
  4. Trykk på eller for å legge til et bilde eller gjeldende plassering din i tweeten.
  5. Klikk på Post.

Søke etter Twitter-brukere du vil følge

1. Klikk på på en av kategoriene.
  2. Skriv inn et Twitter-navn i søkeboksen.
  3. Klikk på .
  4. I søkeresultatene klikker du på Twitter-brukeren du vil følge.
  5. Klikk på > Følg.

Oppheve følging av en Twitter-bruker

1. I kategorien Alle tweets klikker du på Twitter-brukeren du vil slutte å følge.
  2. Klikk på > Opphev følging.

Sende en direktemelding

Du kan bare sende en direktemelding til noen som følger deg.
  1. I kategorien Direktemeldinger klikker du på .
  2. Angi navnet på en Twitter-bruker i Til-feltet.
  3. Skriv inn meldingen, og klikk deretter på Post.
Du kan også sende en direktemelding når du trykker på og holder en tweet fra personen du vil sende direktemeldingen til, og deretter klikke på Send direktemelding på alternativmenyen.

Svare på eller sende en tweet på nytt

1. I kategorien Alle tweets, trykker du på tweeten du vil svare på eller sende på nytt.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på Tweet på nytt
    • Trykk på Svar, skriv svaret ditt eller legg en personlig melding med tweeten, og trykk deretter på Post.