Twitter for HTC Sense
APPER OG FUNKSJONER

Twitter for HTC Sense

Når du logger på Twitter-kontoen automatisk fra innstillingene for Kontoer og synkronisering eller Twitter-applikasjonen (forhåndsinstallert eller nedlastet), blir du automatisk logget på Twitter for HTC Sense. I tillegg må du kanskje godkjenne at Twitter for HTC Sense kan koble til Twitter-kontoen.

Twitter for HTC Sense lar deg se Twitter-kontaktene dine og deres tweet i Kontakter. Du kan også sende tweets og sjekke venners tweets i Friend Stream.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s