KOMMUNIKASJON
Sikkerhetskopiere kontaktene dine
KOMMUNIKASJON

Sikkerhetskopiere kontaktene dine

1. På kategorien Kontakter klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Importer/eksporter kontakter > Eksporter til telefonens lagringsområde.
  3. Velg en konto eller type kontakter du vil eksportere, og klikk på OK.

Gjenopprette kontakter

Du kan bare gjenopprette kontakter som ble sikkerhetskopiert med Eksporter til telefonens lagringsområde-funksjonen.
  1. På kategorien Kontakter klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Import/eksport kontakter > Importer fra telefonens lagringsområde.
  3. Hvis du har satt opp mer enn én konto, klikker du på typen for de importerte kontaktene.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s