KOMMUNIKASJON
Kontaktgrupper
KOMMUNIKASJON

Kontaktgrupper

Tilordne kontakter til grupper slik at du enkelt kan sende en melding eller e-post til hele gruppen. Vi har også lagt til gruppen Mest brukt som en spesiell gruppetype som automatisk lagrer kontaktene du oftest ringer eller mottar anrop fra.

Du kan også synkronisere grupper på HTC One S med gruppene på Google-kontoen, som er tilgjengelig via datamaskinens nettleser.

Opprette en gruppe

1. I kategorien Grupper klikker du på .
  2. Skriv inn et navn på gruppen.
  3. Klikk på for å velge et fotografi for gruppen.
  4. Klikk på > Legg til kontakt i gruppe.
  5. Velg hvilke kontakter du vil legge til, og klikk på Lagre.
  6. Når gruppen din er ferdig, klikk på Lagre.

Redigere en kontaktgruppe

1. I kategorien Grupper trykker du på og holder gruppen og klikker deretter på Rediger gruppe.
  2. Du kan:
    • Klikk på gruppenavnet for å endre det. Du kan bare endre navnet for grupper du har opprettet.
    • Klikk på ikonet ved siden av gruppenavnet for å endre eller fjerne gruppebildet.
    • Klikk på > Legg til kontakt i gruppe for å legge til flere medlemmer.
    • For å omorganisere gruppemedlemmene, trykk på og hold på slutten av kontaktens navn, og dra den deretter til sin nye posisjon.
    • Klikk på ved siden av en kontakt for å fjerne den fra gruppen.
  3. Klikk på Lagre.

Sende en melding eller e-postmelding til en gruppe

Merk: Du vil bli belastet for hver tekstmelding som sendes. For eksempel hvis du sender en melding til en gruppe på fem personer vil du bli debitert for fem meldinger.
  1. I kategorien Grupper klikker du på gruppen du vil sende en melding eller e-post til.
  2. Gå til kategorien Gruppehandling.
  3. Velg om du vil sende en tekstmelding eller e-post.

Ordne kontaktgruppene

1. I kategorien Grupper klikker du på .
  2. Trykk på og hold på slutten av gruppen du vil flytte og dra den deretter til sin nye posisjon.
  3. Trykk på Lagre.

Slette grupper

Merk: Du kan bare slette grupper du har opprettet selv.
I kategorien Grupper kan du gjøre følgende:
  • Trykk på og hold en gruppe du vil slette, og klikk på Slett gruppe.
  • Klikk på for å velge flere kontaktgrupper du vil fjerne.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s