KOMMUNIKASJON
Slå sammen kontaktinformasjon
KOMMUNIKASJON

Slå sammen kontaktinformasjon

Unngå dupliserte oppføringer når du slår sammen kontaktinformasjon fra ulike kilder, som sosiale nettverkskontoer, til én kontakt.

Godta foreslått kontaktlenker

Når HTC One S finner kontakter som kan slås sammen, vil du se et lenkevarsel når du åpner Kontakter-applikasjonen.

1. Kontakter-kategorien, klikk på Varsling om forslag til lenke når det er tilgjengelig. Du får se en liste over forslag til kontakter å slå sammen.
  2. Velg kontaktene du vil slå sammen.
Tips: Dersom du ikke ønsker å motta forslag på kontaktlenker, på Kontakter-kategorien, klikk på > Innstillinger. Tøm alternativet Foreslå kontaktlink.

Slå sammen kontaktinformasjon manuelt

1. I kategorien Kontakter klikker du på navnet til kontakten (ikke ikonet eller bildet) som du vil etablere en kobling til.
  2. Klikk på .
  3. Du kan:
    • Under Foreslå koblinger klikker du på for å koble kontakten til en konto.
    • Under Legg til kontakt klikker du på ett av alternativene for å koble til en annen kontakt.

Bryte koblingen

1. I kategorien Kontakter klikker du på navnet til kontakten (ikke ikonet eller bildet) hvis lenke du vil bryte.
  2. Klikk på .
  3. Under Koblede kontakter klikker du ved siden av en konto for å bryte lenken.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-people-merge_contact_info