Slå sammen kontaktinformasjon

Unngå dupliserte oppføringer når du slår sammen kontaktinformasjon fra ulike kilder, som sosiale nettverkskontoer, til én kontakt.

Godta foreslått kontaktlenker

Når HTC One S finner kontakter som kan slås sammen, vil du se et lenkevarsel når du åpner Kontakter-applikasjonen.

1. Kontakter-kategorien, klikk på Varsling om forslag til lenke når det er tilgjengelig. Du får se en liste over forslag til kontakter å slå sammen.
  2. Velg kontaktene du vil slå sammen.
Tips: Dersom du ikke ønsker å motta forslag på kontaktlenker, på Kontakter-kategorien, klikk på > Innstillinger. Tøm alternativet Foreslå kontaktlink.

Slå sammen kontaktinformasjon manuelt

1. I kategorien Kontakter klikker du på navnet til kontakten (ikke ikonet eller bildet) som du vil etablere en kobling til.
  2. Klikk på .
  3. Du kan:
    • Under Foreslå koblinger klikker du på for å koble kontakten til en konto.
    • Under Legg til kontakt klikker du på ett av alternativene for å koble til en annen kontakt.

Bryte koblingen

1. I kategorien Kontakter klikker du på navnet til kontakten (ikke ikonet eller bildet) hvis lenke du vil bryte.
  2. Klikk på .
  3. Under Koblede kontakter klikker du ved siden av en konto for å bryte lenken.