Legge til en ny kontakt

1. Kontakter-kategorien, trykk på .
  2. Klikk på Navn-feltet og angi kontaktnavnet.
    Tips: Klikk på hvis du vil angi kontaktens fornavn, mellomnavn og etternavn separat. Avhengig av kontakttypen, kan du også legge et suffiks til navnet (f.eks. Ph.D).
  3. Velg Kontakttypen. Dette bestemmer hvilken konto kontakten vil synkronisere med.
    Merk: Noen felt er kanskje ikke tilgjengelige når du legger til kontakter på SIM-kortet.
  4. Skriv inn kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det.
  5. Trykk på Lagre.

Finne personer du kjenner på sosiale nettverk

HTC One S søker automatisk etter telefonkontaktene dine på ulike sosiale nettverk som du er logget på. Basert på samsvarende e-postadresser og kontaktdetaljer, kan du sende forespørsler til kontaktene dine om å bli med i ditt sosiale nettverk.
  1. I kategorien Kontakter klikker du på > Innstillinger > Finn personer du kjenner på.
  2. Velg ett eller flere sosiale nettverk, og klikk deretter på Ferdig.
Tips: For å manuelt oppdatere listen over foreslåtte personer, klikk på > Administrere kontakter > Koblede kontakter. I kategorien Varslinger klikker du på > Oppdater.

Sende forespørsler om sosialt nettverk til kontaktene dine

1. Klikk på Personer du kjenner-varslingen (når den er tilgjengelig på Kontakter-kategorien).
  2. Velg personene som du vil følge eller send venneforespørsler ved hjelp av de sosiale nettverkene som du er logget på.